Home / 66% pure chocolade met sinaasappel, BIO, Kosher, Ecuador, 50 g
Dit is een heerlijke chocoladereep voor iedereen die van citrus houdt. De 66% pure chocolade combineert mooi met de frisse smaak van sinaasappel.
Chocoladeprofiel
Herkomst: Provincie Esmeraldas in het noorden van Ecuador
Cacaoras: Arriba Nacional
Cacaogehalte: 66%
Kleur: Donker bruin, zijdeglans
Geur: Krachtig met een lichte sinaasappel geur.
Smaak: De fijne zuurgraad en de lage bitters combineren goed met de sinaasappelsmaak die de chocolade nog meer fruitig laat smaken. Kortom een heerlijke frisse chocoladereep.
Structuur: Knapperig en zeer fijn korrelig. Smelt langzaam en gelijkmatig. De chocolade voelt zacht in de mond. Bij het smelten van de chocolade komt heel subtiel de sinaasappelsmaak vrij.
Certificaten: Biologisch en Kosher
Ingrediënten: Biologische cacaomassa, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, biologische GMO-vrije sojalecithine, biologische sinaasappel essence.
Allergeeninformatie: Bevat GMO-vrije sojalecithine, kan sporen van pinda’s, noten en melk bevatten.
Nettogewicht: 50 gram
Houdbaarheid: 2 jaar in verpakking
Awards: Bronzen International Chocolate award 2017 in New York.
€ 27,50 € 24,75