Blog | Ecuador's Fine Taste

Onze top 2 heerlijke avocado producten

Onze top 2 heerlijke avocado producten

Dat een avocado goed voor je is, wist je natuurlijk allang. Een avocado zit vol goede vetten, het geeft je lang een verzadigd gevoel en je kunt er ook gewoon lekker mee variëren. Eet hem zo, met een beetje peper en zout, snij hem in stukjes om door je maaltijd te mengen of maak er een heerlijke guacamole van. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben allerhande avocado producten voor je, waardoor je nog veel meer avocado kunt gebruiken. Natuurlijk hebben we zo onze favorieten. Hier is onze top 2 van heerlijke avocado producten. Haal ze snel in huis; je doet je lijf er een groot plezier mee.

Avocado goed bewaren; de 3 meest gemaakte fouten

Avocado goed bewaren; de 3 meest gemaakte fouten

Als je een avocado koopt dan wil je die misschien niet dezelfde dag nog opeten. Dat betekent dat je hem goed moet bewaren. Maar dat kan best lastig zijn met avocado’s. Als je hem koopt, is hij misschien nog keihard, maar voor je het weet is de avocado te zacht of zelfs rot en kun je hem niet meer eten. De grote vraag voor veel mensen is hoe je zo’n avocado dan precies goed bewaart. Of eigenlijk, welke fouten ervoor zorgen dat hij sneller bederft dan je wilt. Dit zijn de 3 meest gemaakte fouten.

Waarom kiezen voor Fair Trade koffie?

Waarom kiezen voor Fair Trade koffie?

Koffie, voor veel mensen onderdeel van hun dagelijkse leven. Van het eerste kopje in de ochtend tot een heerlijke espresso na het eten. Maar hoeveel weten we eigenlijk van de herkomst van ons vertrouwde bakkie? Grote kans dat jij blindelings naar je vertrouwde koffie grijpt in de supermarkt. Of dit nu filterkoffie, koffiebonen, cups of pads zijn. Natuurlijk wil je de beste prijs-kwaliteit verhouding én als het even kan een eerlijk product. Hoogste tijd dus om wat meer te weten te komen over fairtrade koffie.

De voordelen van Fair Trade chocolade

De voordelen van Fair Trade chocolade

Hoja Verde. Groen blad. Zo heet het bedrijf in Ecuador dat de familie Letort in 1997 oprichtte voor het telen van hoge kwaliteit rozen voor de export. Hoja Verde Gourmet is hier in 2008 aan toegevoegd. Een bedrijf dat chocolade en koffie levert. Bijzondere chocolade. Hoja Verde chocolade is namelijk biologisch en eerlijk. Fair Trade dus. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van Fair Trade chocolade?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »