Blog | Ecuador's Fine Taste

Het belang van eerlijke handel in voedsel

Het belang van eerlijke handel in voedsel

De voedingsindustrie is misschien wel de grootste en meest omstreden industrie in de hele wereld. De bewustwording in voeding is ook steeds belangrijker aan het worden. Mensen willen graag weten waar hun eten vandaan komt en wat ermee gebeurt. Echter is het vaak lastig om dit volledig te achterhalen. Niet altijd is bekend of duidelijk waar eten vandaan komt en wat er allemaal aan vooraf is gegaan alvorens het in de supermarkt schappen komt te liggen. Veel merken met levensmiddelen besteden daarom, gelukkig, meer aandacht aan het transparant communiceren van dit proces. Maar, waarom is die eerlijkheid en transparantie van voedselhandel zo belangrijk?

De 3 populairste fairtrade producten

De 3 populairste fairtrade producten

Fairtrade producten worden steeds populairder. Steeds meer mensen kopen fairtrade producten. In amper tien jaar tijd is het aantal huishoudens waarin weleens fairtrade producten worden aangeschaft, gestegen van 24 tot 69 procent! Maar wat zijn eigenlijk de populairste fairtrade producten?

Wat is Jojoba olie? Wij geven je antwoord!

Wat is Jojoba olie? Wij geven je antwoord!

Natuurlijke huidverzorging past in een gezond leefpatroon. Pure, 100% natuurlijke producten die goed door de huid worden opgenomen, werken effectief zonder onze huid te vervuilen met allerlei synthetische ingrediënten. Jojoba olie is zo'n ideale olie voor alle huidtypen, lees hier de vele voordelen!