Onze top 2 heerlijke avocado producten

Onze top 2 heerlijke avocado producten

Dat een avocado goed voor je is, wist je natuurlijk allang. Een avocado zit vol goede vetten, het geeft je lang een verzadigd gevoel en je kunt er ook gewoon lekker mee variëren. Eet hem zo, met een beetje peper en zout, snij hem in stukjes om door je maaltijd te mengen of maak er een heerlijke guacamole van. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben allerhande avocado producten voor je, waardoor je nog veel meer avocado kunt gebruiken. Natuurlijk hebben we zo onze favorieten. Hier is onze top 2 van heerlijke avocado producten. Haal ze snel in huis; je doet je lijf er een groot plezier mee.

1. Avocado olie

Als eerste laten we je graag kennismaken met avocado olie. Deze olie wordt natuurlijk biologisch en duurzaam gewonnen en op de plantage wordt ook het nodige gedaan op sociaal vlak. Maar wat heb jij nou aan avocado olie? Nou, wat niet kun je beter vragen. Je kunt het gebruiken om je eten in te bereiden, net als bijvoorbeeld olijfolie of zonnebloemolie. Het zit vol gezondheidsvoordelen. Een lagere bloeddruk, bescherming voor hart en bloedvaten en het heeft een gunstig effect op je cholesterol. De inwendige mens is er dus blij mee. Maar ook voor uitwendig gebruik kun je een boel met avocado olie. Veel vrouwen gebruiken het als beautyproduct. Avocado olie houdt de huid en het haar soepel en gezond. Het is een voedend product dat vochtregulerend werkt en je huid een diepe voeding geeft. Zowel van binnen als van buiten profiteert je lijf enorm van avocado olie. Kortom, avocado olie is een multifunctioneel product dat niet mag ontbreken in jouw kast.

 

2. Avocado honing

Lekker, een beetje zoetigheid om je eten op smaak te brengen. Of om je keel te verzachten bij een verkoudheid. Avocado honing is een veelzijdig product dat goed is voor lijf en leden. Heb je een wondje? Avocado honing bevordert een snelle genezing. Maar je kunt de honing ook gebruiken in je yoghurt, op brood of in een dessert. De honing verlaagt bovendien je bloeddruk en zorgt voor een constante suikerspiegel. Goed nieuws! Dan blijft je hongergevoel even weg en snak je niet al snel naar een nieuw potje zoetigheid.

Natuurlijk vertellen we je graag meer over de diverse producten met avocado die we voor je hebben. Neem eens contact op om meer te weten te komen. We staan je graag te woord.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »