Blog | Ecuador's Fine Taste

Waarom kiezen voor Fair Trade koffie?

Waarom kiezen voor Fair Trade koffie?

Koffie, voor veel mensen onderdeel van hun dagelijkse leven. Van het eerste kopje in de ochtend tot een heerlijke espresso na het eten. Maar hoeveel weten we eigenlijk van de herkomst van ons vertrouwde bakkie? Grote kans dat jij blindelings naar je vertrouwde koffie grijpt in de supermarkt. Of dit nu filterkoffie, koffiebonen, cups of pads zijn. Natuurlijk wil je de beste prijs-kwaliteit verhouding én als het even kan een eerlijk product. Hoogste tijd dus om wat meer te weten te komen over fairtrade koffie.

De voordelen van Fair Trade chocolade

De voordelen van Fair Trade chocolade

Hoja Verde. Groen blad. Zo heet het bedrijf in Ecuador dat de familie Letort in 1997 oprichtte voor het telen van hoge kwaliteit rozen voor de export. Hoja Verde Gourmet is hier in 2008 aan toegevoegd. Een bedrijf dat chocolade en koffie levert. Bijzondere chocolade. Hoja Verde chocolade is namelijk biologisch en eerlijk. Fair Trade dus. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van Fair Trade chocolade?

Avocado olie; dit kun je ermee doen

Avocado olie; dit kun je ermee doen

Het is een relatief onbekend product in huis: avocado olie. Zonde, want het heeft veel gezonde eigenschappen waar je op verschillende manieren van kunt profiteren. Je kunt avocado olie gebruiken tijdens het koken, maar wist je dat avocado ook gezond voor de huid is? Niet alleen in de keuken kun je met avocado olie goed uit de voeten, ook op beautygebied is het een absolute must have. Wij zetten op een rijtje op welke manieren je avocado olie kunt gebruiken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »