Blog | Ecuador's Fine Taste

Waarom het koken met avocado olie beter is voor je gezondheid

Waarom het koken met avocado olie beter is voor je gezondheid Steeds meer Nederlanders kennen de voordelen van bakken in olie in plaats van in boter. Olie bevat veel onverzadigde vetten, terwijl boter vooral bestaat uit verzadigde vetten. Het eten van verzadigd vet verhoogt het LDL-cholesterol van het bloed, waardoor je meer kans hebt op hart- en vaatziekten. Koken met olie is daarom over het algemeen een gezondere optie. Wat veel mensen echter niet weten, is dat het koken in avocado olie vaak nog gezonder is dan koken in olijfolie. De olie van deze bijzondere vrucht heeft tal van gezondheidsvoordelen!

Onze top 2 heerlijke avocado producten

Onze top 2 heerlijke avocado producten Dat een avocado goed voor je is, wist je natuurlijk allang. Een avocado zit vol goede vetten, het geeft je lang een verzadigd gevoel en je kunt er ook gewoon lekker mee variëren. Eet hem zo, met een beetje peper en zout, snij hem in stukjes om door je maaltijd te mengen of maak er een heerlijke guacamole van. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben allerhande avocado producten voor je, waardoor je nog veel meer avocado kunt gebruiken. Natuurlijk hebben we zo onze favorieten. Hier is onze top 2 van heerlijke avocado producten. Haal ze snel in huis; je doet je lijf er een groot plezier mee.

Avocado goed bewaren; de 3 meest gemaakte fouten

Avocado goed bewaren; de 3 meest gemaakte fouten Als je een avocado koopt dan wil je die misschien niet dezelfde dag nog opeten. Dat betekent dat je hem goed moet bewaren. Maar dat kan best lastig zijn met avocado’s. Als je hem koopt, is hij misschien nog keihard, maar voor je het weet is de avocado te zacht of zelfs rot en kun je hem niet meer eten. De grote vraag voor veel mensen is hoe je zo’n avocado dan precies goed bewaart. Of eigenlijk, welke fouten ervoor zorgen dat hij sneller bederft dan je wilt. Dit zijn de 3 meest gemaakte fouten.

Avocado olie; dit kun je ermee doen

Avocado olie; dit kun je ermee doen Het is een relatief onbekend product in huis: avocado olie. Zonde, want het heeft veel gezonde eigenschappen waar je op verschillende manieren van kunt profiteren. Je kunt avocado olie gebruiken tijdens het koken, maar wist je dat avocado ook gezond voor de huid is? Niet alleen in de keuken kun je met avocado olie goed uit de voeten, ook op beautygebied is het een absolute must have. Wij zetten op een rijtje op welke manieren je avocado olie kunt gebruiken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »