Blog | Ecuador's Fine Taste

De 3 populairste fairtrade producten

De 3 populairste fairtrade producten Fairtrade producten worden steeds populairder. Steeds meer mensen kopen fairtrade producten. In amper tien jaar tijd is het aantal huishoudens waarin weleens fairtrade producten worden aangeschaft, gestegen van 24 tot 69 procent! Maar wat zijn eigenlijk de populairste fairtrade producten?

Waarom is een avocado goed voor de gezondheid?

Waarom is een avocado goed voor de gezondheid? Avocado’s zijn niet meer weg te denken uit ons eetpatroon. Er zijn veel verschillende recepten te vinden op internet. Het voordeel van een avocado is dat de smaak vrij neutraal is. Je kunt ze dus eenvoudig verwerken in een smoothie voor het ontbijt, in een lekker salade tijdens de lunch en als extra gerecht bij het diner. Naast het feit dat de avocado veelzijdig is, is die ook nog eens gezond. Veel foodies zweren dan ook bij één avocado per dag. Maar wat maakt die avocado nou zo gezond?

De 5 voordelen van het eten van een avocado

De 5 voordelen van het eten van een avocado Gezond eten is één van de belangrijkste onderdelen van een gezonde levensstijl. En steeds meer mensen zien het belang van een gezonde lifestyle in. Wanneer je ook gezond door het leven wilt gaan, is het goed om te weten welke producten gezond zijn en waarom. We vertellen je daarom graag meer over de avocado. Want oh wat heeft die veel gezondheidsvoordelen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »