Ecuador producten op het Embassy Festival in Den Haag

Ecuador producten op het Embassy Festival in Den Haag

Ecuador's Fine Taste vertegenwoordige het land Ecuador op het Embassy Festival 2017 in Den Haag. Zij kreeg hierbij hulp van de ambassade van Ecuador.

Embassy Festival Den Haag 2017

Zaterdag 2 september 2017 werd er voor de 5e keer het Embassy Festival gehouden aan de schilderachtige Lange Voorhout in Den Haag. Op dit evenement waren meer dan 50 ambassades vertegenwoordigd. Wij, als Ecuador's Fine Taste, hadden een kraam met onze producten uit Ecuador om zo het land Ecuador te vertegenwoordigen. We kregen hierbij hulp van de ambassade van Ecuador.

Het weer was perfect, er waren dan ook rond de 50.000 bezoekers van allerlei nationaliteiten. De belangstelling voor onze MIRA avocado olie, Hoja Verde chocolade, Vélez koffie en Vega keramiek uit Ecuador was groot. Er werd veel geproefd en de reacties waren ontzettend positief. Menigeen nam wat avocado olie, chocolade of koffie mee naar huis!

 

Gratis internationaal cultureel evenement

Het Embassy Festival is een gratis evenement wat je uitnodigt om kennis te maken met internationale muziek, keuken en cultuur in een gevarieerd programma. Voor iedere leeftijd, van jong tot oud, is er wat te beleven. Er is een muzikaal programma met pop, jazz, folk en klassieke muziek. Tevens zijn er allerlei culinaire lekkernijen te proeven en te koop, is er theater, literatuur, kunst en activiteiten vanuit alle hoeken van de wereld. Wandel door de Lange Voorhout met zijn prachtige bomen en geniet van de vele charmes die onze prachtige wereld te bieden heeft. 


Het Embassy Festival wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het ministerie van internationale zaken van de gemeente Den Haag en de vele ambassades van de stad, die in Den Haag vertegenwoordigd zijn.
Voor meer info zie: Embassy Festival en Deelname Ecuador.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »