Hoe verzin je het: een avocadoshop!

Hoe verzin je het: een avocadoshop!

Amsterdam heeft de eerste avocadoshop ter wereld! Een winkel waar heerlijke rijpe avocado's te koop zijn, maar ook vele andere producten die met de avocado te maken hebben. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben het.

Eerste avocadoshop ter wereld

Vandaag, 21 november 2017, is de eerste avocadoshop ter wereld geopend, en wel in Amsterdam. Een winkel waar van alles te koop is met betrekking tot de avocado. Eigenaren Ron Simpson en Julien Zaal zijn medio maart dit jaar het restaurant The Avocadoshow begonnen. Voor dit restaurant kun je geen reservering maken. Het gevolg is dan ook dat er vaak een heleboel mensen buiten wachten totdat ze aan de beurt zijn. Aangezien het in Nederland ook wel eens regent, ontstond al gauw het idee om een stukje verderop in de straat in een ander pand een ruimte te creëren waar gasten droog kunnen wachten:The Backstage. En in deze ruimte is nu ook de Avocadoshop. 

 

Hoe onstond het idee voor de Avocadoshop?

In het restaurant The Avocadoshow waar gasten kunnen genieten van allerlei gerechten met avocado, kwam al gauw de vraag: Waar kan ik net zulke lekkere rijpe avocado's kopen als jullie hier serveren? Daarbij werd ook veel gevraagd of ze ook aan merchandise deden. En zo ontstond het idee om een pop up winkel te beginnen. Door de unieke combinatie restaurant en winkel is het heel goed mogelijk om iedere dag verse vruchten aan te bieden. Immers als de rijpe vruchten in de winkel niet verkocht zijn, kunnen ze de volgende dag in het restaurant in gerechten verwerkt worden en komen er de volgende dag gewoon weer nieuwe binnen. Naast het aanbod van deze heerlijke smaakvolle rijpe vruchten kun je hier alle merchandise met avocado kopen, waar je maar van kunt dromen. Eigenaar Ron Simpson: "We hebben echt van alles, ik wist niet eens dat sommige producten bestonden!". Zo zijn er kerstballen, zo is er olie, honing, maar ook badjassen, shirts, receptenboeken en zelfs telefoonhoesjes met avocadoprint. Kortom het is een kinderspeeltuin voor avocadoliefhebbers. En het is natuurlijk helemaal geweldig, dat ze hier onze avocado olie en avocado honing uit Ecuador verkopen! Wil je hier meer over weten? Ga dan naar onze pagina: MIRA avocado olie uit Ecuador . Wil je een indruk hebben van deze bijzondere pop up store? Kijk dan naar: Hoe verzin je het: een avocadoshop!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »