Manager van Hoja Verde chocoladefabriek op bezoek in Nederland

Manager van Hoja Verde chocoladefabriek op bezoek in Nederland

De manager van Hoja Verde chocoladefabriek, Diana Chavez, ging op bezoek bij een aantal klanten van Hoja Verde chocolade in Amsterdam.

Manager Hoja Verde chocolafabriek in Nederland

Samen met Diana Chavez, manager van Hoja Verde chocoladefabriek, ging Ecuador's Fine Taste op bezoek bij een aantal klanten van Hoja Verde chocolade in Amsterdam.

 

Bezoek aan Kändi

We brachten eerst een bezoek aan Florian Huber van Kändi, die hoge kwaliteit candy's maakt van Hoja Verde chocolade met overheerlijke ingrediënten als bijvoorbeeld bijzondere zelfgemaakte caramels, pinda's of noten.

 

Bezoek aan Strong Food

Vervolgens bezochten we Strong Food die Hoja Verde chocolade en MIRA avocado olie uit Ecuador verkoopt. Rita van Carambole patisserie was er ook. Rita maakt overheerlijke bonbons en patisserie met Hoja Verde chocolade. Zij is helemaal fan van onze 50% donkere melkchocolade. Ook maakt zij patisserie voor Strong Food. We hebben hier een heerlijke lunch genuttigd en ontzettend leuk met elkaar zitten kletsen over de wereld van chocolade en over cultuurverschillen. We kwamen uiteindelijk allemaal uit een ander land: Ecuador, Marokko, Rusland en Nederland!

 

Bezoek aan Chocolátl

Als laatste gingen we naar Chocolátl in de Hazenstraat. Hier kwam ook Marloes Stokvis naar toe, die begin van dit jaar in Ecuador was en toen ook een bezoek aan de chocoladefabriek van Hoja Verde bracht. Het was leuk voor Diana en Marloes om elkaar weer te ontmoeten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »