Nieuwe smaken repen Hoja Verde chocolade

Nieuwe smaken repen Hoja Verde chocolade

Hoja Verde chocolade heeft 6 nieuwe smaken. Met smaken die typisch van Ecuador zijn, zoals bijvoorbeeld de goudbes, quinoa en de roos. Biologisch en Kosher, gemaakt van de natuurlijke samenstelling van de cacaoboon.

6 Nieuwe smaken Hoja Verde repen

Hoja Verde chocolade heeft nieuwe repen ontwikkeld met bijzondere smaken. Op een reep na, die een percentage van 66% chocolade heeft, zijn de repen gemaakt met 72% pure chocolade. De nieuwe smaken zijn:

  • 66% pure chocolade met sinaasappel
  • 72% pure chocolade met munt
  • 72% pure chocolade met goudbes
  • 72% pure chocolade met citroenverbena
  • 72% pure chocolade met roos + citroen
  • 72% pure chocolade met citroengras + quinoa

Al deze nieuwe repen zijn fris van smaak. Sommige smaken zijn typische smaken van Ecuador. Zoals bijvoorbeeld de goudbes (goldenberrie in het Engels), quinoa en de roos. De goudbes, ook wel bij ons bekend als physalis, is een gele bes wat van nature in Ecuador groeit. Het zuurtje van deze bes combineert mooi met de 72% pure chocolade van Hoja Verde. Quinoa wordt al duizenden jaren geteeld in Ecuador en werd al door de Inca's in vele gerechten gebruikt, omdat het vele goede voedingsstoffen bevat. De beste rozen van de wereld komen uit Ecuador. Hoja Verde begon in 1997 met het kweken van hoge kwaliteit rozen waarna in 2008 de chocolade werd toegevoegd. Dus kon het niet uitblijven om een combinatie te maken van chocolade en roos. En zo ontstond het idee om een reep te maken met roos en citroen. 

 

Chocolade gemaakt van de natuurlijke samenstelling van cacaobonen

Alle repen zijn biologisch en Kosher gecertificeerd. Hoja Verde chocolade wordt gemaakt van de natuurlijke samenstelling van een cacaoboon. Zo is de 72% chocolade samengesteld uit 72% cacaomassa en 28% rietsuiker. Ook de percentages 80% en 100% bestaan enkel en alleen uit de natuurlijke samenstelling van de cacaoboon. Er is dus geen extra cacaoboter en/of andere vetten aan toegevoegd. Ook bevatten deze hoge percentages (72%, 80% en 100%) geen sojalecithine. Hoja Verde 50%, 58% en 66% hebben wel extra toegevoegde cacaoboter en een miniscule hoeveelheid sojalecithine. Maar er worden ook bij deze lage percentages absoluut geen andere vetten aan toegevoegd. En dat proef je! Het is niet voor niets dat de repen internationale awards winnen. Zo won de reep 66% + sinaasappel een bronzen award bij de International Chocolate Awards in New York in 2017. En won de 72% + munt een bronzen award bij de Academy of Chocolate Awards in Londen in 2017.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »