Vragen? Bel: +31 (0)6 135 763 01 KENNINGSMAKINGS ACTIES

Pesto met MIRA avocado olie

Pesto met MIRA avocado olie

Maak eens een pesto met MIRA avocado olie en je zult merken hoe romig de pesto wordt, zie hier het recept.

Ingrediënten:

  • 25 gram verse basilicum, dit is vrijwel een plantje
  • 1 teentje knoflook
  • ¼ kopje MIRA 100% Hass of Original avocado olie
  • 25 gram pijnboompitjes of amandelen of walnoten
  • een snufje zout, eventueel wat peper

Bereidingswijze:

  • Doe de gewassen balilicum, knoflook, pijnboompitjes (of amandelen of walnoten) in een keukenmachine of blender en vermaal het tot een pasta
  • Voeg dan beetje bij beetje de avocado olie toe, totdat je een homogeen mengsel hebt
  • Bewaartip: Doe de pesto met een laagje avocado olie in een afsluitbaar bakje in de koelkast, dan is het enkele dagen tot 1 week houdbaar.
  • Wil je de pesto langer bewaren, doe het dan in een schoon weckpotje met bovenop een dun laagje avocado olie. Zo blijft de pesto 2 maanden houdbaar. Na openen kun je de pesto het beste binnen 1 week opmaken. Je kunt de pesto ook invriezen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden