Couverture Chocolade kopen? - Eerlijke chocolade uit Ecuador

Home / Hoja Verde Couverture

Hoja Verde couverture uit Ecuador

Eerlijke chocolade couverture
Naast de repen en de specialties maakt Hoja Verde ook kilozakken couverture voor chocolatiers en voor restaurants. Uiteraard kun je het ook privé aanschaffen, om thuis taarten, cakes of desserts mee te maken of om er heerlijke chocolademelk mee te bereiden.

Verschillende percentages
Op dit moment zijn er 6 verschillende soorten percentages Hoja Verde couverture: 58%, 66%, 72%, 80% en 100% pure chocolade en 1 donkere 50% melkchocolade. 

Single origin
De cacao voor de couverture komt van 400 families uit de provincie Esmeraldas in Ecuador. Cacao uit dit gebied staat er om bekend, dat deze niet zo bitter en zuur is. En dat klopt, onze hoge percentages chocolade tot en met de 100% worden niet als bitter en zuur ervaren.

Meer dan fairtrade couverture
De couverture chocolade is meer dan fairtrade. De cacaoboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun cacaobonen, die hoger is dan een fairtrade prijs.

Mensen proeven het verschil
Hoja Verde chocolade uit Ecuador is van hoge kwaliteit. Langzamerhand beginnen chocolatiers en chefs dat ook te ontdekken. En hoe leuk is het als een chef van een restaurant te horen krijgt, dat het dessert verrukkelijk was, omdat de chocolade erin zo bijzonder goed van smaak was!

Trend is hoge percentages couverture
De laatste jaren worden de hoge percentages chocolade repen door steeds meer mensen gewaardeerd. Mede ook doordat hier minder suiker en een hoger percentage cacao in zit. Deze trend begint zich ook naar de chocolatiers en chefs van restaurants te verspreiden. Ook bij bonbons kopen en uiteten gaan willen steeds meer mensen hogere percentages chocolade met minder suiker. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »