Over ons

Home / Over ons

Achtergrond
In 1998 zijn wij, Ed en Jolanda Groot, begonnen als Fresh Chain met de import van Hoja Verde rozen uit Ecuador. In 2008 begon Hoja Verde ook in chocolade en vroeg of wij ook deze chocolade wilde gaan verkopen in Europa. Door het frequente reizen en de vele opgedane contacten in Ecuador, kwamen we ook in aanraking met de familie van MIRA avocado olie. En inmiddels was Hoja Verde ook begonnen met koffie.

Na een reis naar de verschillende plantages (cacao, koffie en avocado) waren onze harten geraakt en besloten wij in 2011 om naast de rozen ook in deze bijzondere foodproducten te gaan.
Het sprak ons heel erg aan, omdat deze eerlijke producten zo puur en van zo´n hoge kwaliteit zijn en ook nog eens geweldig smaken!
Daarbij zijn de mensen achter deze producten heel bijzonder. Ze leveren baanbrekend werk in Ecuador.

En wij kunnen onze bijdrage leveren aan economische groei en ontwikkelingen in Ecuador door deze producten te verkopen in Nederland en andere landen in Europa.

Door onze eigen ontwikkelingen kwam er in 2014 een zakenpartner bij, Pieter Smit, en werd er voor de foodproducten een nieuw bedrijf opgericht: Ecuador’s Fine Taste (EFT).

Missie
Onze missie is dat wij de verbinding zijn tussen onze producenten in Ecuador en de gebruiker, waarbij de keten zo kort mogelijk en volledig transparant gehouden wordt. Wij werken heel nauw samen met onze producenten en hebben vrijwel dagelijks contact met elkaar. Samen zijn we een netwerk aan het bouwen, wat ervoor zal zorgen dat de producten bekend worden en verkocht gaan worden in heel de wereld.

Visie
Onze visie is gebaseerd op 4 hoofdelementen:

Ons motto TTSS
Transparant & Traceable , Social & Sustainable -
Transparantie & Traceerbaarheid, Sociaal verantwoord & Duurzaamheid.

De mensen achter Ecuador's Fine Taste

Pieter Smit, Jolanda en Ed Groot

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »