Pure producten

Home / Pure producten

Puur natuur

Al onze producten uit Ecuador zijn puur natuur, d.w.z. zonder kunstmatige toevoegingen, zonder chemisch proces en zonder genetisch gemodificeerde ingrediënten.

MIRA avocado olie is dus 100% avocado olie, het is dus geen mix van bijvoorbeeld olijfolie mét avocado olie. De avocado olie is tevens ongeraffineerd, d.w.z. dat er geen hoge temperaturen of chemische toevoegingen zijn gebruikt om de olie uit het vruchtvlees te krijgen.

MIRA avocado boter bevat geen conserveringsmiddelen, is vrij van chemicaliën en is   ongehydrogeneerd.
Hydrogenering is een proces waarbij onverzadigde bindingen door toevoeging van waterstofgas worden omgezet in verzadigde bindingen. Door deze kunstmatige ingreep worden de plantaardige vetten langer houdbaar. Dit is zeg maar plantaardige vloeibare olie omzetten in vet, wat niet vloeibaar is, maar vast.

MIRA chili peper bevat geen anti-klontmiddelen, kleurstoffen, smaakversterkers.

MIRA avocado honing is 100% honing zonder toevoegingen van suikerstroop, water of andere toevoegingen.

Hoja Verde chocolade bestaat uit de natuurlijke samenstelling van een cacaoboon met rietsuiker. Alleen de percentages 50% pure chocolade & melk, 58% en 66% pure chocolade hebben een extra toevoeging van cacaoboter en een miniscuul GMO-vrije sojalecithine. De chocolade bevat dus absoluut niet andere plantaardige vetten dan cacaoboter.
Europese wet:
Volgens de Europese wet is het namelijk wettelijk toegestaan om maximaal 5% van het totale gewicht andere plantaardige vetten toe te voegen dan cacaoboter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »