Verzenden & retourneren

Home / Verzenden & retourneren

Vragen bij bestellen
U bent van harte welkom om op onze Webshop Ecuador's Fine Taste een bestelling te plaatsen. Als u hier graag hulp bij wilt hebben of vragen heeft over een bepaald product dan kunt u altijd contact opnemen met Jolanda Groot van Ecuador’s Fine Taste via [email protected]. Uw e-mail zal zo snel mogelijk beantwoord worden, meestal dezelfde werkdag nog.

Verzenden
In principe worden bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn, nog dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen heeft u dan de volgende dag het pakketje al in huis.

Voor verzendingen maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, een onderdeel van PostNL. Wij zijn dus afhankelijk van PostNL. Er kunnen zich omstandigheden voordoen, dat een pakketje er langer dan 1 dag over doet. Hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Track en trace
Na verzending krijgt u een code per e-mail opgestuurd, waarmee u uw bestelling via een link kunt volgen. In de meeste gevallen zal dus het pakketje de volgende dag al bezorgd worden. Als uw bestelling na 4 werkdagen nog steeds niet is afgeleverd, neem dan contact met ons op via: [email protected].

Retourneren
Een product kan geretourneerd worden binnen 14 dagen na aflevering (afleverdatum MyParcel wordt aangehouden) in de originele verpakking mits de verpakking met voedingswaren ongeopend is gebleven en onbeschadigd is.

De totale verzendkosten bij retournering zijn voor rekening van de consument. Bij een retourzending is de consument verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen of verlies.

Wanneer u een artikel wilt retourneren moet u eerst Ecuador’s Fine Taste daarvan op de hoogte stellen door gebruik te maken van het contactformulier wat u terugvindt op de site.

Restitutie van het aankoopbedrag (exclusief de door de koper betaalde verzendkosten en eventuele betalingskosten) vindt alleen plaats binnen maximaal 14 dagen wanneer het artikel door Ecuador’s Fine Taste in originele verpakking ontvangen wordt mits de verpakking met voedingswaren ongeopend is gebleven en onbeschadigd is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »